Eilen päästiin taas hakuilemaan. Ensimmäinen maalimies oli umpipiilossa, joka olikin sitten Udin mielestä varsin hassua. Udi hyppi piilon katolle, pyöri, hyöri ja häntä hempsutti niin kovin, että kohta se olis varmaan lähteny irti ja lentäny taivaan tuuliin! Tuonti käskyllä saatiin rulla kuitenkin tulemaan ja näyttö meni totuttuun tyyliin.

Toiselle puolelle otin tyhjän, niin että maalimies oli piilossa radan (vajaa 100m) lopussa. Pisto ei ollu mitenkään kovin loistava, toki maasto oli hiukan vaikeakulkuista kun reippaat armeijapojat on kaivellu sinne niin paljon kuoppia ja muita kaivantoja. Tärkeintä kuitenkin oli, että sain Udin pois tyhjältä ettei maalimies löydy liian aikaisin.

Seuraava oli sitten yliheitolla ja ääniavulla. Maalimies oli taas verhoutunut siihen maasto-verkkoon, mut se ei enää aiheuttanu hämmennystä. Ja viimoseks kauan piilossa kökkinyt maalimies, joka oli tarkotus ottaa vähän niinkun pistolta palatessa. Vaan Udi otti hajun jo keskilinjalta, ihme kyllä eteni vähän matkaa suoraan mutta sitten hajut vei ukkelin piilolle. No olihan se kyllä oikein mallikas L:llä, vähän lyhyt vaan Nauru.

Treenien jälkeen Udi pääs vielä hetkeks juoksentelemaan Jaavan ja Myrtin kanssa. Siinäpä oli ihmettä kerrakseen, kun molemmat tytöt oli vallan ihania ja sopivan topakoita!

Lajista toiseen, täällä on kuvia Imatra SpeedRacesta, kun töppöjalka pinkoo minkä kintuista pääsee. Toivotaan että linkki toimii, en oo kauheen haka näissä jutuissa. Kuten en myöskään laittamaan täppää tonne kategorioihin...