Eilen käytiin tottistelemas Immolassa, vähän taas uutta maisemaa. Kuulemma koe on nurmikentällä ni ehkä tää oli vähän samantyyppinen alusta. Ensin seurattiin hihnassa ja se meni tosi hyvin! Näin jos mennään myös kokeessa niin ei huolta. Tehtiin täyskäännös, joka myös meni (harjottelun määrään nähden) hyvin ja vauhdinvaihdoksia.

Sitten palattiin takas maanpinnalle. Vapaana seuraamisessa oli vähän haahuilua ja nuuskuttelua aluks, jonkinlainen seuraaminen saatiin kuitenkin aikaseks. Sitten tehtiin leikistä maahanmenoja ja hyvin meni. Hienoa! Koitetaanpa liikkeestä maahanmenoa, joka on muuten yleensä menny aika hyvin. Vaan mitä tekee Uu? No Uu istuu. Otetaan uus yritys ja... Uu istuu. Mahtavaa!Huuto Hermoja menettämättä (!) koira hetkeks autoon ja sitten uutta yritystä. Ja kyllähän se sinne maahan valu. Missä on meidän nopea maahanmeno? Jos näkyy, voitteko sanoo että tulee takas, nyt sitä tarvittais!

Loppuun tehtiin viel luoksetulo pallopalkalla. Jos jotain hyvää pitää hakea tästä treenistä (ensimmäisen seuraamisen lisäks) ni häiriönä oli semmone liitokone tai mikä-se-nyt-on, ja sitä ei noteerattu juuri lainkaan!

Iltapäivästä ajeltiin Punkaharjulle lenkkeilemään islantilaisseurassa. Oltiin vähän etuajassa ja lähettiin tekemään lämmittelylenkkiä, jonka seurauksena melkein myöhästyttiin varsinaiselta lenkiltäCool. Lenkkiseuraa oli vähän, mutta sitäkin laadukkaampaa. Hiukan Udi yritti Funille purnata että nää neidit on niiko Hänen seurassaan, mut aikas nätisti meni lenkki. Vastaan meinas tulla joku koirakin, mutta omistaja teki töppöjalkalauman nähdessään nopean väistöliikkeen metsään. Ja jälleen saatiin vahvistusta kaupunkiosuuden täydellisestä fiaskosta. Vaan nythän oltiin kyllä "maalla" eli varmaan Uu siellä kaupungissa sitten osaa käyttäytyä.

Myös Snella-neiti oli tuotu meille esittelemään vauvamassuaan, mut lenkille ei odottava äiti vaivaantunut vaan mieluummin tepasteli vain vähän parkkipaikalla. Miusta masu ei niin valtavalle näyttäny, mut kuulemma se on iso! Udi olis pistäny mielellään vähän painiks, mut prinsessa ei semmoseen alennu. Ja vielä siinä tilassa! Hulluja nuo miehet.