Perjantaina ulkoiltiin Ruokolahden retkeilyreitillä naisseurassa. Alkumatkasta tytöillä kävi tunteet vähän kuumana ja Uu parhaansa mukaan koitti neitejä ojentaa haukkumalla ja napsimalla pyllykarvoista. Kyllähän se naisväki sitten ojennukseen saatiin ja ihan mukavissa merkeissä lenkki kierrettiin. Koirat ja emännät sai kunnolla liikuntaa, kolmisen tuntia taidettiin tallailla, ja loppumatkasta oli jo hyvinkin säyseetä porukkaa. Udilla oli omaa kivaa Laran kanssa ja ne monesti viipotteli kahestaan menemään pitkin Ruokolahen mettiä. Mikäpä oli lenkkeillessä kun ilmakin oli oikein mainio, eikä kyitäkään onneks näkyny. Tällä kertaa ei tullu kamera mukaan, harmi. Uu kiittää Laraa, Nellaa ja Nelliä lenkkiseurasta!

Lauantaina juostiin Ipkyn järjestämässä SpeedRacessa. Udi juoksi lujaa ja emäntä koitti juosta karkuun vinkulelu kourassa. Ajaksi saatiin 5,85 (sekunttia siis) ja parannusta tuli viime vuoteen (8,37) huimasti! Miusta matka oli suunnilleen sama, mut oikeesti se ei kyl oo mahdollista koska aikaero on noin iso. Joka tapauksessa hieno juoksu töppöjalkatiimiltä! Joukkueessa oli onneks mukana pitempi jalkasia neitokaisia (Nelli, Lara ja Kiti) joten palkinopallillekkin päästiin, oltiin hienosti kolmansia. Kiva tapahtuma oli taas ja palkinnot oli hyvät! Tulokset löytyy Ipkyn sivuilta.

Udi on myös taas harrastanu omatoimista yösyömistä. Ruokapöydältä oli tyhjennetty piparipussi ja aamulla sängyn vieressä pötkötti kanelin tuoksuinen poika.

Sunnuntaina ei suinkaan huilailtu, mutta niistä tsempaloista sitten myöhemmin lisää...