Pitkästä aikaa oli viikonloppu ilman kummallisempaa ohjelmaa. Olikin ihanaa kun ei tarvinnu koko ajan olla menossa. Kotona toki hommaa löytyy, mut kiva kun voi puuhailla omaan tahtiin. Treeneiltä ei kuitenkaan vältytty, vaan hakua tehtiin eilen ja tottista tänään.

Haussa kaks ekaa ukkoa otettiin onnistuneesti haamuina. Väliin yks tyhjä, joka meni oikein mukavasti vaikka vähän taaksepäin työskentelyä taisikin olla. Viimonen oli valmis parissakymmenessä metrissä. Udi lähti tosi vinoon ja joutui siksi tekemään vähän enemmän töitä. Täytyy muistaa vastaisuudessa korjata lähetyspaikkaa, jos koira kattelee minne sattuu. Udi on hassu pieni koira, kun maalimieheen täytyy päästä mahdollisimman liki. Ei paljon ahdista "vieraitten" läheisyysHymy.

Tottiksessa tehtiin alkuun luoksepäästävyys ja paikallamakuu. Kovasti olis hommaa jos meinais että Udin peppu maassa kestää, kun joku tulee rapsuttelemaan. Paikallamakuussa oli kaverina vähän vieraampi uros, vaan eipä se Udia haitannu. Kerran Uu vähän korjaili asentoa ja mie komensin heti pysymään maassa. En siis tiiä olisko noussu vai menny kenties lonkka-asentoon. Kaks minuuttia meni hurjan nopeesti ja ihan hyvin Udi maassa loppuajan sitten kestikin.

Seuraamisessa treenattiin perusasentoa. Nuo seisomistreenit kun on vähän sekoittaneet töppöjalan pään ja istuminen meinaa välillä unohtua. Palkkana tällä kertaa oli pallo, sillä saadaan vähän intoa lisää eikä tarkkuus ainakaan nyt kärsinyt kovin paljon.

Yhden tasamaa noudon tein oikean painoisella kapulalla. Eipä tuottanut vieras kapula Udille mitään ongelmia, keppi kuin keppiKieli ulkona. Muutama toko hyppy seisomisineen ja A-este koejyrkkyydellä. Ja loppuun viel kutsu-juoksu luoksetulo. Oikein kivat treenit oli tällä kertaa.

Fala ei viikonlopun treeneihin päässy mukaan, vaan sai tiristä tarhassa. Komeasti oli kuulemma ulvonut. Ja tänään Udikin muuten ulvoi telkkarin koirille, jospa näistä tulee susia!