Argh! Taas on päivitykset ihan myöhässä!

Keskiviikkona Tiina kävi uudestaan kuvailemassa koiria. Vielä en oo ehtiny kuvia kattoa Nolostunut, mut tiedän niitten olevan ihania. Udi pääs tälläkin kertaa lenkkeilemään lappalaisneitojen seurassa. Vaan miehekkäällä murina-örinällä loukkasi herkän Myrtin tunteita ja leikit loppu lyhyeen. Kaikki ei oikein ymmärrä turina-Udia, mut onneks Fala ymmärtää!

Torstaina käytiin vepeilemässä. Ohjelmassa veneestä hyppy ja vienti. Hyppy meni hyvin, Udia pidettiin veneessä kiinni. Viennissä otettiin köydenpätkällä pitkää matkaa ja vähän piti vatuloida, mut toisella lähetyksellä onnistuttiin.

Tokoa eli lähinnä liikkeestä seisomista olis pitäny treenata, ja paljon. Yllättäen ei olla treenattu juuri yhtään! Kovin on vaikeeta makkaraa pilkkoa ja pihalle raahautua. No onhan tässä vielä viikko aikaa...

Tänään oli koirilla vähän tylsä päivä, kun emäntä pyöräili Karjalan kankailla. Käytiin semmonen viitisenkymmentä kilsaa sotkemassa kaksoiskaupunki-pyöräilyä välillä Imatra - Jääski. Oli tosi kivaa ja sää suosi, vähän oli liiankin kuuma. Kulkukoirista varoiteltiin aamulla, mut eipä noita montaa näkyny.

Illalla Fala pääsi ensimmäiselle oikeelle hihnalenkille, kun käytiin heppoja morjestamassa. Välillä kyllä kannoin tytsiä, ettei vaan joudu ylikuntoon! Fala vaan ei isänsä tavoin oo kovinkaan innokas sylikoira, omilla jaloillakin pääsis ihan hyvin! Hepoiset ne vasta kummia otuksia olikin ja kovasti niitä piti ojentaa. Varsinainen Justiina, kaulin vaan puuttuu.