Imatralla on tänä viikonloppuna pidetty saksanpaimenkoirien suojelu sm-kisat, ja hienoja suorituksia on Karhumäellä käyty pällistelemässä. Tänään otin Falan mukaan ja kovasti olikin pienellä ihmeteltävää. Tarkotuksena oli vähän saada tolkkua tuohon kaikille haukkumiseen ja ehkä pientä edistystä tapahtuikin. Kerralla nähtiin paljon autoja, ihmisiä ja koiria. Pitäis vaan paljon enemmän käydä tuol ihmisten ilmoilla...

Valitettavasti paikalla oli myös useampi myyntikoju, joten tyhjin käsin ei kumpanakaan päivänä päästy kotiin lähtemään. Onneks joku lelu jäi vielä hyllyynkin ja mukaan tarttui vain enemmän tai vähemmän tarpeellista tavaraa. Vihdoin sain sen 650g noutokapulan ostettua, pienen ja pehmeän narupallon ja koirille puruluita. No pari leluakin tuli kyllä hankittua, niitähän meillä ei ennestään ookkaan! No just tämmösiä ei toki ollutkaan.

Vaikka koirille pitää Falan kovasti tiristä, ei autojen jahtaamista ainakaan vielä oo harrastettu. Toki aika vähän ollaan autoja nähtykään. Myöskään Udin lintuharrastuksista ei tyty ole oikein päässy jyvälle, lähinnä kattelee ihmeissään et mitä tuokin taas riehuu!? Toisaalta leikkimisessä ja muissakin tavoissa on kyl paljon samaa, eli kait nuo sukua kumminkin on .