Falan kanssa ollaan oltu ihmisten ilmoilla eli pellolla ja kentällä. Lauantaina pyyhkästiin traktorikynnön suomenmestaruuskisoihin Konnunsuolle. Kovasti siellä olikin ihmeteltävää meille molemmille. Fala sai paljon rapsutuksia niin aikuisilta kuin lapsiltakin. Lapsista Fasu oli kovin innoissaan, kai ne kirmailee silleen lupaavan näkösesti ympäriinsä. Traktorit ei niinkään tytyä kiinnostaneet, mut hevoset ja muut koirat sitäkin enemmän.

 

kisan luultavasti nuorimman, poika 10v, tyylinäyte alotuksesta

Tämmösissä skaboissa kynnetään todella hitaasti. Pelkästään aloitusvakoon sai käyttää 20 minuuttia! Ja aika monella meni ylikin! Voi arvata ettei jääty kattomaan kisaa loppuun, joten voittajasta ei oo tietoa. Onneks siellä oli paljon myös oheisohjelmaa esim. kyntöä perinteisellä tyylillä.

 

Ja yleisön pyynnöstä kuva Falasta:

Tää päivä meni koirapuuhissa kokonaan. Aamupäivän olin siellä hakukokeessa yleisönä. Tottikset meni ihan hyvin, mut ukot oli kaikilla vähän hukassa. Yhtään tulosta ei siis tullut. Iltapäivällä käytiin Falan kanssa mätsäreissä. Eihän sieltä mainetta ja kunniaa herunut, mut tulipahan käytyä. Ihan koko ajan ei tarvinnu räksyttää muille koirille, eli sikäli tavote täytty. Fala osaa hienosti haukahtaa kerran joka koiralle ja sitten jo tullaan kyselemään palkkaa hyvin tehdystä työstä...