Tänään päästiin treenaamaan ihanassa pakkassäässä. Fala hakuili neljän ukon verran, kaksi ekaa tehtiin muistikuvalla vähän pitempään matkaan ja viimoset haamuina. Ekat oli siis ehkä viidessä toista metrissä ja niissä ei mitään ihmeellistä. Eka haamu sen sijaan oli vähän outo juttu ja avuksi tarvittiin sitten ääntä ja muutakin houkuttelua. Viimonen olikin sitten aika lähelle ja se menikin paremmin.

Udin kanssa tuli tehtyä vähän semmoset roiskis-paiskis treenit. Pistoja suoristeltiin edelleen, kaks ekaa tehtiin samoilla muistikuva-jutuilla kun viimeiks ja loput kolme ääniavuilla, niin et maalimies eteni äänen jälkeen radan suuntasesti. Osa pistoista oli erittäin hyviä, osa vähän huonompia mut eteenpäin työskenneltiin. Ainakin enimmäkseen.

Saatiin vielä lenkkiseuraakin, kun Jaava ja Myrtti tuli meille teputtelemaan. Kivasti tuli tytöt juttuun ( Udihan kyllä tulee tyttöjen kanssa juttuun!) ja liikuntaa on saatu reilusti. Fala varsinkin on aika väsyny kaikesta urheilusta ja sosiaalisesta toiminnasta. Takakäpäkin taisi kaikessa tohinassa kipeytyä, mut eiköhän elämä vielä voita. Kiva kun on pakkasta, ni ei oo niin kurasta. Tosin tällä kaksikolla masu ja käpäpesu tuntuu olevan aina edessä, olkoon keli mikä tahansa.