Lauantaina treenailtiin hakua uusissa maastoissa ja yllättävän lumisissa sellaisissa! Pihalla ei oo lunta yhtään mut muutaman kilsan päässä maa on lähes valkoinen, hassua ja epäreilua. Maasto oli hauska, aika rankka ja vaihteleva. Oli suota, ojia ja kalliota. Treeni ei menny erityisen hyvin, rulla jäi kerran kainaloon, Udi jäi kerran kuseksimaan ja pudotti ilmeisesti samalla rullan. Ja sitä taaksepäin työskentelyn määrää, huoh! Täytyy jättää tyhjät vähäksi aikaa ja koittaa saada koiruus liikkumaan oikeeseen suuntaan. Toisaalta oon ihan tyytyväinenkin, maasto ja keli oli nimittäin aika rankka ja silti töppöjalka jaksoi hienosti!

Fala kävi syömässä kuudesti nakkia . Muistikuvalla siis mentiin ja muutamat oli jo aika kaukanakin. Yksi maalimies meinas oikeesti olla hukassa, mut hienosti tyty jatkoi ettimistä omatoimisesti. On se vaan hauska pikku koira! Treenien jälkeen yritettiin leikkiä Helmi bortsun kanssa, mut yhteistä säveltä ei oikein löytynyt. Ensin molemmat vaan makaili vuorotellen ja yhtäaikaa, Fala ei oikein innostunu juoksuleikeistä ja Helmi luopu sitten toivosta. Isin kanssa oli kyllä ihan kiva juosta! Onhan nuo bortsut tietysti vähän omituista porukkaa, että sikäli. 

Muuten ollaan lähinnä yritetty kohottaa kuntoa, kaikilta tasapuolisesti. Punnitsin Fasun eilen ja 8,2 kg näytti vaaka. Udin ja miun painoa ei näillä vehkeillä enää punnitakkaan...