Eilen illalla satoi tämän talven ja Falan ensimmäinen lumi. Illalla otettiin vähän jo tuntumaa lumeen hihnalenkillä, mut vasta tänä aamuna pääsiin kunnolla ilakoimaan. Kovasti se olikin hassua ainetta, jota piti maistella mahdollisimman paljon.

Harmi että huomenna taitaa olla jo taas musta maa. No kyllä se talvi sieltä tulee, ja pakkaset ja lumi!

Tottisteltukin ollaan! Pihalla treenattiin Fasun kanssa seuraamista ja pari kertaa istumista. Udin kanssa tehtiin kaikenlaisia seuraamisjuttuja ja intoa oli kuin ilmapallossa! Ilmeisesti Falan kanssa ensin treenaaminen nostaa vähän kierroksia tai sitten tauko vaan tekee taas hyvää. Nii ja onhan meillä suojelukisoista hankittu huippuhyvä karvalelu palkkana. Tosin mikä lelu ei Udin mielestä olis huippuhyvä?

Vähän tuli taas humputeltua koirille juttuja eli herkkuja ja Falalle uus panta ja lelu. Panta oli sikäli järkevä ostos, et edellinen oli enää kahdella langalla koossa. Nyt on oikein timangit ja kaikki . Juniori Wubba sensijaan ei ehkä olis ollu ihan niin tarpeellinen, noita leluja kun on ennestäänkin aika vähän. Välillä on jopa tyty saanu lelullaan leikkiäkkin, tääkin nimittäin kuuluu Uun huippuhyvien lelujen kategoriaan. Siinä on nimittäin vinkukin! Ja juu, tulihan tuota rottinki petikin ostettua. Ei tarvii Fasun enää tunkea itteään lelukoriin nukkumaan. Hmm, mihinköhän kaikki miun rahat hupenee?