Tänään mentiin pihalle oikein varta vasten tottistelemaan. Palkkana frolicia ja leikkiä. Seuraamista ja käännöksiä oikealle, paremmin meni kuin eilen kun palkkana oli "vaan" herkkuja. Pari kertaa otettiin liikkeestä seisomista takapalkalla ja ne menikin tosi hyvin. Illalla tehtiin viel paikallamakuuta ruokakupille. Oon nyt vähintään sen kaks minuuttia makuuttanu ja muuten Udi kestää ihan hyvin mut tahtoo köllähtää vähän kyljelleen. En taida jaksaa puuttua, kun tavotteet ei niin kovin korkeella kumminkaan ole.

Aamulla tarjosin Uulle raakaa kanansiipeä ja siinäpä oli kummallisuutta kerrakseen. On mein susi vähän eksyny esi-isien jäljiltä, sillä papeloita sinne kuppiin kaivattiin. Aikansa nuoleskeli siipeä ja koitti luimia olkkariin piilottamaan sitä, mut tuli se myös viimenään syötyä. Tää nirsoilu on sikäli vähän yllättävää, koska Uu yleensä syö ihan mitä vaan. Mut kai tuo raaka köntti oli vaan niin ällö! Neiti!

Avattiin lumikenkäilykausikin ja aika hapoille veti, lunta alkaa nimittäin olla kohtuu paljon. Udikaan ei oo oikein innoissaan peltolenkeistä täl hetkellä, käy vissiin silläkin kunnon päälle. Vaan tällä menolla ollaan keväällä timmissä kunnossa!