Lauantaina treenailtiin jälleen. Harmittavan nopeesti on kevät edennyt ja kenttä oli jo ihan sula, pulkkailut jouduttiin siis unohtamaan. Vientiä poijulla ja köydenpätkällä ja köyden hakua treenailtiin. Yritin saada Udia juoksemaan semmosen suht ison lätäkön yli viennissä, mut joka kerta se kierrettiin kauniisti. Varsinainen vepe koira!

Edellisen kerran tapaan treenailtiin Udin kanssa ennen vepeä vähän estenoutoja. Uu on sen verran laiska (vai fiksu) että yrittää yleensä kaikessa päästä mahdollisimman helpolla. Ja helpompaahan se esteitten kiertäminen on kuin ylittäminen! Muutama oikein hyväkin suoritus saatiin aikaiseksi ja yllättävän hyvin Udi uskoo kun kiellän sitä ohittamaan lähtemisestä. Ehkä toivoa vielä on! Esteet toki oli helpotettuja, eli miten siitä metrisestä selviydytään jää nähtäväksi.

Pitkäperjantaina putkahti maailmaan kolme pientä suloista myyrää, vähän niinkun Uun pikkusisaruksia koska isukki on sama. Näistä olis tarkotus Udille pikkusisko saada, jos kaikki vaan menee putkeen...