Käytiinpä taas hakumetässä. Ekaks kuitenkin ammuskeltiin Immolassa. Ensin tehtiin Udin kanssa seuraamista, siinä Uu vilkas kyllä ampujaa mut sitten jatkettiin ihan normisti. Paikallamakuu olikin sitten toinen juttu, Udi nous kaikilla kerroilla mut meni kyllä heti takas maahan kun käskin. Ehkä toivoa vielä on. Tosin laukauksetkin oli aika vaimeita.

Metässä Uulla oli korvat vähän paremmin auki kun viimeiks, tosin aika paljon joutu kyllä korottamaan ääntä. Ensin otettiin molemmille puolille tyhjät. Ekaan kulmaan ei uponnu, mut toinen käytiin hyvin. Ilmeisesti tuuli taas toi tiedon ettei kulmaan kannata mennä. Ens kerralla siis ukot etukulmiin. Joka tapauksessa sain koiran jopa pois tyhjiltä kohtuu hyvin. Loput neljä tehtiin yliheitto treeninä, niin et kahdella ekalla pysäytin keskilinjalle ja viimosilla heiteltiin sitten yli. Nää meni ihan hyvin, maalimiehet anto ääni- ja haamuapuja. Vaikka oli tosi kuuma ilma ja tehtiin aika pitkä treeni, Udi jakso hyvin. Myöskään pienet äänenkorotukset ja ojennukset ei haitannu vaan intoa riitti.

Udille on ilmeisesti joku juorunnu edessä olevasta myyräongelmasta, sen verran hanakasti yritti päästä hengestään juoksemalla auton alle. Onneks ei onnistunu.