Tänään tuli touhuttua koko viikon edestä. Aamusta lähettiin hakuilemaan ja matkalla laskettiin hevoset pihalle. Nepä olikin Jorunnin mielestä aika hurjia otuksia, mut peräänkin olis tehny mieli lähteä. Hepojakin kiinnosti kovasti sylissä oleva pentu, tosin ne varmasti kuvitteli saavansa jotain syötävää.

Ennen hakuja piti vähän tottistella. Seuraamista aika pitkää pätkää ilman palkkaa ja liikkeestä maahanmeno. Nää suju vielä kivasti, mut sitte innostuin kokeilemaan liikkeestä seisomista ja sepä ei taas meinannu onnistua millään. Eilen lenkillä teki tosi hyvät seisomiset ja nyt vaan istua napotettiin. Miulla hiukan lämmöt nousi ja seuraaminen menikin sitten matkalaukun ulkoiluttamiseks. Kuitenkin pari ihan ok seisomistakin saatiin viimein väännettyä. Kiukkuilun vastapainoks tein parit eteenmenot ilman maahanmenoa. Näissäkin seuraaminen tökki, mut eteenmeno oli ihan hyvä. Sitten vedettiin hetki henkeä paikallamakuussa ja lopuks otin viel ihan lyhyet seuraamiset jotka onneks meni paremmin. Onni ettei Uu masennu pitkäks aikaa miun kiukuttelusta. Pari luoksepäästävyyttäkin kokeiltiin ja tosi vaikeetahan se on kun joku tulee ihan Udia varta vasten tervehtimään. Persus ei vaan tahdo kestää maassa millään.

Hakumetässä tehtiinkin tälläkertaa tuuliharjotuksia neljä kappaletta. Eka meni vähän plörinäks kun en osannu oikein tuota koiraa lukea. Pari viimestä meni tosi hyvin kun tajusin millon Uu saa hajun ja millon vaan ettii sitä. Oikein kiva oli välillä tehä tämmönen treeni, näitä vois tehdä kyllä useemminkin.

Innostuttiin viel esineruutukin tekemään. Esineitä oli aika paljon ja ruutu oli kapea ja syvä. Ihan takanurkissa ei tainnu Uu käydä, mut kaks esinettä kuitenkin toi hyvin, toinen oli viel vaikeahko muovinen. Hiukan alko jo jaloissa painaa kaikki treenailut, mut kunnialla selvittiin. Jorunn oli vaan tallaamassa ruutua ja tutustumassa ihmisiin.

Kotona tytsi sai leikkiseuraa mäyräkoira Bingosta. Aluks meinas vähän hirvittää, mut B oli oikein korrekti ja mukava nuorimies, joten nopeesti saatiin leikit pystyyn. Udin mielestä Bingo ei sitten ihan niin kiva tapaus olekaan.

Illalla käytiin viel vepeilemässä. Uu teki veneestä hypyn ja pari köysipätkän vientiä. Tällä kertaa liikkeet meni hyvin. Viennissäkään ei ollu mitään ämpyilyä, ite tosin puottelin sitä köyttä Udille antaessani. Matkat ei ollu kovin pitkiä ja palkkana vinkufrisbee. Ilmeisesti waterwubban riekale ei enää oo ihan huippu palkka...