Aamut on saatu tällä viikolla kulumaan hyvin treeneissä, töihin iltavuoroon onkin sitten vaikeempi keretä...

Maanantaina vepeiltiin vientiä ja veneen haku. Saimaa oli uskomattoman tyyni ja liikkeet meni uskomattoman hyvin. Tosin veneen haussa Udi käänty kerran kun venettä joutukin ihan oikeesti vetämään, eikä tuuli tuonut sitä rantaan itestään. Jorunn pääs taas remuamaan Bamsen kanssa ja kivaa oli! Kuviakin kaksikosta olis, kun vaan sais koneelle ne.

Tiistaina käytiin hakumetässä. Mei ryhmä vaan on kutistunu (toivottavasti vaan hetkellisesti) kahteen koirakkoon, mut eipä se näissä treeneissä paljon haittaa. Maalimies joutuu vaan urheilemaan enemmän. Udille tehtiin yliheitto-hallinta treeni, eli tarkotus oli saada Uu yliheitolla tulemaan miun kautta eikä suihkimaan mistä sattuu. Kuus löytöä, enimmäkseen vähän lyhyemmällä matkalla mut pari oli ihan syvällä. Ihan kivasti meni ja lopussa kun alko väsy jo painaa tuli sitä "hallintaakin". Ehkäpä seuraavaks sitten niitä umpipiiloja.

Keskiviikkona vepeiltiin taas. Edelleen vientiä joka sujui ihme kyllä tälläkin kertaa hyvin! Ei mitään ämpyilyä oo ollu rannalla. Tosin veneestä hyppy ei ihan hirveen hyvin suju. Udi kun voi ihan mielellään istuksia ihan kenen kanssa vaan siellä paatissa. Ehkä miun pitäis mennä veneeseen ja jonkun muun kutsua rannalta, rupeis varmaan uiminen kiinnostamaan. Tai ehkä pitäis yrittää olla kivempi omistaja...

Tänään paukuteltiin aamulenkillä vaihtelevalla menestyksellä. Yksi paikallamakuu onneksi onnistuikin eli ehkä sitä toivoa edelleen on. Tosin tottistreenit on kyllä tällä viikolla jääny aivan liian vähiin.

Jorunn viipottaa edelleen vauhdilla. Vauhtia on niin paljon ettei pissille ehdi oikein pihalla ollenkaan ja jos ehtiikin niin ei sitä varten ainakaan pysähdytä! Sisäsiisteys on siis vielä kovin vaiheessa, mut toisaalta vastahan tuo tulee vissiin 12 viikkoseks. Ainakin rokotukset sille varasin.