Hiukan ollaan koitettu tokoilla, kun Udi kerta on rotumestaruuksiin menossa. Lähinnä jääviä ollaan reenitty ja ne meneekin ihan kivasti, jopa seisominen. Ja paikallamakuutakin muistettiin tänään taas reenailla ja sekin alkaa ehkä olla siinä kunnossa kun ennen hakukoetta. Ei siis kovin hyvä, mutta maassa sentään kestää. Koetilanne voikin olla sitten toinen juttu, mut toivotaan parasta. Jorunnin kanssa ollaan myös seuraamisen ja perusasennon alkeita yritetty vähän opetella, paino sanalla vähän. Pitäis tietysti enemmän puuhata mutta kun ei vaan ehdi ja jaksa. Ruokakupilla ja autossa maltetaan sentään jo odottaa vapautusta, että jotakin edes.

Udi kävi eilen näyttämässä vepen tutustumiskurssilaisille vienti mallia ja hyvin Uu köydenpätkän veikin. Tänään puolestaan päästiin pitkästä aikaa taas hakumetsään. Kokeen jälkeen ei olekaan käyty hakuilemassa kun on laiskottanu/ei oo ollu aikaa ja hemmetin helteetkin tuli taas takas. Joka tapauksessa tänään otettin kolme löytöä ja kahden ekan jälkeen tyhjä. Ehkä pientä epävarmuutta on kokeesta jääny tai sitten on vaan liian kuuma, mut Udi ei ihan normi vauhdikas ollut. Ihan ok treeni kumminkin. Jorunn teki myös muutaman peräänajon ja hiukan tuo keskityminen rakoili, mut innokkaasti ja rohkeesti menee kyllä maalimiehelle.

Viikonlopuks lupaa taas ennätyshelteitä, mutta mepä lähdetään mökille viilentymään. Toivottavasti ei törmätä ällöihin kyihin. Kyllä osaa ärsyttää kun niitä siel möksällä pyörii.