Pyörähdettiin Parikkalan tokokokeessa, osa jutuista meni yllättävänkin hyvin, osa taas ihan käteen. Harmillista on se, ettei miun jännittäminen ota helpottuakseen. Vaan jospa sekin päivä joskus viel tulee. Jännitystä ei yhtään lievittäny kentän toisella puolella kulkeva kutostie, toisella junarata saati sitten ne pirun muuttolinnut. Vaan kehässä Udi ei moisia bongaillu. Positiivista on myös se, että Udi kestää jo vähän paremmin tuota palkkaamattomuutta. Toivoisin tosin kovasti et Uu olis hiukan innokkaampi, tosin ehkäpä se ei kestäis lapasessa sitten tämänkään vertaa. Vaan semmonenhan se on kun mie oon opettanu Viaton.

Luoksepäästävyys 9, en tiiä ottiko pisteen vastaan menosta vai venkoilusta hampaita katottaessa.

Paikalla makaaminen 9, ei kuulemma oo ihan täsmällistä paikallaan makaamista, maassa kuitenkin kestettiin hyvin ja se on bueno!

Seuraaminen kytkettynä 9 1/2

Seuraaminen vapaana 9, kummassakaan seuraamisessa Udi ei ymmärtäny istua lopuksi heti täyskäännöksen jälkeen, täytyis varmaan joskus treenata... Miusta edelleen tosi väljää, mut kuulemma kontakti on huippu.

Liikkeestä maahanmeno 0, tää oli pettymysten pettymys, Udi istui. Ja maahanmeno on miusta ollu tosi hyvä liike.

Luoksetulo 9, Udi tais tulla vinoon perusasentoon, yllättävää!

Liikkeestä seisominen 0, tääkin oli sikäli pettymys että Uu on tehny viime aikoina treeneissä tosi hyvin, nyt tuli kuitenkin perään.

Estehyppy 10, ja tää oli etukäteen se epävarmin liike, Udi osaa yllättää.

Kokonaisvaikutus 7 ja pisteet 145.

Noissa jäävissä luulen että käskyt oli sen verran jännityspäissään erilaiset, et koiraan iski epävarmuus. Ihan kivasti meni vaikka ykköstulosta tietenkin lähettiin hakemaan Cool . Piste ennätys sentään tehtiin! Jospa mie joku päivä oppisin luottamaan ettei Uu lähe sieltä kehästä minnekkään litomaan.

Jorunnin kanssa tehtiin häiriötreeniä, vaan eipä tuo kuule eikä näe mitään muuta jos on olemassa edes aavistus mahdollisuudesta saada makkaraa. Seuraamista, perusasentoa ja maahanmenoa. Ja sitten ihan vaan olemista, yllättävän nopeesti J kävikin pötköttelemään tai istuksimaan jos mitään ei tapahtunu.

Huomenna päästäänki sitten haukkumaan lampaita, jee! Ei oo onneks näitä vapaa-ajan (mitä se sitten onkaan) vietto ongelmia. Toivottavasti nähdään myös paljon muita islanninlammaskoiria.