1292089743_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

pikkujoulupirun riivama pizzanhimoitsija

Katse sen kertoo, että piru on iskenyt ja pikkujoulujen jälkeenhän se pizza yleensä maistuu. Tosin en tiiä oliko isäntäväki pikkujouluillu, mut pizzaa syötiin silti. Jorunn tosin sai vaan pari reunapalaa. Tänään siis oltiin vähän reissussa, ei kylläkään naapurikaupunkia kauempana, mutta kaupungissa kumminkin. Nyt ollaan käyty oikein kerrostalossa ja se meni mukavasti. Vähän rappukäytävässä tais jännittää, mut eipä sekään haitannu. Ilmeisesti Jorunnkin on aika kotonaan missä vaan, vaikka kovin vähän on kyläilty. Perusteellinen herkkuratsaus toki täytyi tehdä, ja Viivi-pupu olikin vähällä menettää eväänsä.

Retkue suuntautui myös Linnoituksen joulumarkkinoille, joilla olikin porukkaa ja hulinaa. Ja nähtiin onneks muutama koirakin. Tosi nätisti tytsi oli (oikein yllätyin!) ja sai kyllä vähän huomiotakin, mm. maistiaisia villisiasta ja eräs pieni tyttö totesi kovaan ääneen et Ihana Koira! Luultavasti näin todettiin kyllä kaikista vastaan tulevista koirista, mut onhan J toki oikein ihana! Viihdytettiin myös vähälukuista yleisöä kierimällä makkarapalkalla. Jorunn siis kieri, en minä, joskin se olis varmaan ollu vielä viihdyttävämpää... Onneks sain makkarani temppuilematta. Koettiin myös meihin kohdistunut islanninlammaskoirabongaus, terkkuja vaan Neekan klaanin joulupöytään!

Koska Udi jäi taas paitsi kaikesta huvista (jotenkin ei huvita viedä koipea nostelevaa jässikkää markkinatelttojen nurkkiin pyörimään...), niin se sai sitten laatuaikaa pihalla. Vähän. Treenattiin nimittäin hätäpäissään tokoa. Peruskuviot eli seuraamista ja jääviä. Tällä kertaa pidin palkat taskussa eli hiukan joutui odottamaan palkkaa eikä miunkaan tullu koko ajan lapettua herkkuja sille suuhun. Jäävät meni tosi hienosti, myös seisominen, seuraaminen on edelleen turhan väljää. Jännä ettei se oo itestään parantunu oikein yhtään... Seuraamiseen saatiin vähän vaihtelua kokeilemalla pakittamista ja sivuaskelia. Nekin meni yllättävän hyvin, vaikka eipä miulla oikeestaan oo hajuakaan, miten koiran kuuluis ne suorittaa Cool. Täältä tullaan evl! just joo...