1292702466_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Jorunn söpöilee


Huomatkaa että pelkkä sohva ei riitä, tarvitaan myös viltti ja tyyny! Eilen illalla käytiin taas J:n kanssa kerrostalossa pikkujouluilemassa. Lunkisti oltiin tälläkin kertaa, eikä välitetty edes käytävästä kuuluneista äänistä. Tänään saatiin ihmisvieraita, joten ohjelmaa on ollut. Koiravieraat oli jätetty kotiin, ihan hyvä sinänsä, Udilla ja Unilla kun tuppaa olemaan vähän nahistelua ilman tuoksuvia tyttöjäkin.

Sitten illan pulmapähkinä: on joulukuu, ulkona on pakkasta -15 astetta ja lunta parikymmentä senttiä, vähintään. Koiran kanssa ollaan ulkona ja koira on hihnassa. Lyhyen ulkonaolon jälkeen koiralla on persvilloissaan takiaisia. Siis mitä helv..!? Mistä se kaivoi ne takiaiset takapuoleensa? Ja olisko tähänkään pystynyt mikään muu kuin islanninlammaskoira?

Tätikin tuumas melkein heti meille tultuaan et on se islantilainen. Jorunn pötkötteli lattialla selällään etujalat oikealla ja takajalat vasemmalla puolella. Pystyyköhän mikään muu rotu mutkautumaan vastaavasti ja vaikka pystyykin, tekeekö se sitä?