1293221517_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Rauhallista Joulua!

 

Niinpä se loppui jännittäminen ja odotus tänäkin vuonna. Samoin tämän kertainen joulukalenteri. Nyt nautitaan joulusta; herkuista, lahjoista ja löhöilystä. Kivempihan se olis jos koiratkin pystyis olemaan samassa huoneessa, mut näillä mennään nyt.

Koirat on ilmeisesti ollu tosi kiltteinä, myös Jorunn, niin paljon lahjoja pukki tänä vuonna toi. Osa jätettiin vielä avaamattakin, avaaminen kun on vähintään puolet ilosta. Udikin repi kyllä paketit, mut herkkujen syöminen ottikin sitten enemmän aikaa, oli muuta mielessä. Jorunn ei oikein meinannut tätä paketti hommaa hokasta ollenkaan, mutta vauhtiin päästyään aukoi kyllä kaikki. Koirien jouluruoka oli tänä vuonna poroa ja vähän lampaan rasvaa, näytti hyvin maistuvan. Myös Udille. Ja amerikkalaiset olis taas kauhuissaan, kun Petteri on pantu lihoiksi.

Jouluaaton kunniaksi käytiin Udin kanssa tuulettamassa ajatuksia pitkällä lenkillä. Puolitoista tuntia tarvottiin menemään. Pakkasta vaan 25 astetta. Miesväki kävi kyllä hiihtämässäkin, kattokaas sen ei tarvii olla iso vika jos se on korvien välissä! Saas nähdä miten vilukissa Jorunn tähän mein arktisten apinoitten porukkaan sopeutuu...