Ja niinhän siinä kävi, että ohjaaja taas tupeloi tämänkin homman. Muuten koe meni ok sillä häiriötä oli aika paljon, kun kaksi kehää oli vierekkäin ja molemmissa siis tokoiltiin. Udi herpaantui vähän seuraamisen lopussa molemmilla kerroilla ja tämänkin tupeloin ilmeisesti ihan ite, koska en sanonu seuraa kun vaihdettiin juoksusta kävelyyn. Siinä kai saisi sen sanoa. Jäävät meni ihan putkeen, hyppy ja luoksetulo ihan niinko voi olettaa. Ja se pelätty paikkamakuu, Udi lähti mukaan kun jätin koiraa jolloin meikkis antaa uuden käskyn sekä suullisesti että kädellä. Oli kallis sormen heilautus se! Udi nimittäin suoritti loppu liikkeen oikein hienosti.

Luoksepäästävyys 9 vastaan mentiin taas, kun se vaan on niin kivaa kun joku tulee moikkaamaan!

Paikalla makaaminen 0 meikkiksenkin onnettomalla matikkapäällä tästä olis riittäny 3. Ei kovin paljon ota päähän ei!

Seuraaminen kytkettynä 8 harmillinen se lopun herpaantuminen

Seuraaminen taluttimetta 8,5 edelleen lopussa meillä oli pallo hukassa

Liikkeestä maahanmeno 10 ilmeisesti erittäin onnistunut suoritus

Luoksetulo 9 tökkäsi etujaloilla reiteen siirtyessään sivulle vinoon

Liikkeestä seisominen 10 kiva että tämäkin onnistui

Estehyppy 8 Udi ei meinannu kestää pöksyissään, kun hyppy on niin kivaa! Pisteet lähti kuitenkin odota käskyn myöhäisestä noudattamisesta ja miuta vastaan tulemisesta

Kokonaisvaikutus 9

Yhteensä siis 151 eli mein piste-ennätys! Vaikka harmittaakin niin koiraan saa olla taas tyytyväinen! Udi teki kyllä parhaansa vaikka ohjaaja on onneton tunari ja hölmö jännittäjä. Virekkin säilyi tosi hyvänä vaikka sitä palkkaa ei tullutkaan, hiukan se toinen kehä häiritsi kun eipä olla semmosta taas tajuttu treenata, tyhmä minä. Tuomarikin kovasti kehui pientä Udia! Nyt tarvittais enää kunnon ohjaaja ni avot! Tosin ei tainnu treenikaverin 159,5 pistettä lämmittää mieltä sekään Nauru.