Lauantaina päättyi joulutauko tokon osalta, kun käytiin hallilla treenailemassa. Tarkoituksella ei kyllä pidetty mitään taukoa, mutta näitä tulee meille vähän turhankin helposti... Cool

Jorunn teki elämänsä ensimmäisen ryhmäpaikallamakuun. Aika ei ollut kovin pitkä, ehkä parikyt sekkaa, ja se menikin ihan hyvin. Jorunnilla kun ei niin suurta mielenkiintoa niihin muihin koiriin ole lainkaan. Lisäks taidettiin tehdä kaikkia muitakin alo liikkeitä hyppyä myöten. Seuraaminen ja liikkeestä maahanmeno oli tosi hyvät, seisominen nyt on vielä aika vaiheessa. Luoksetulo oli kanssa hyvä, vaikkei Jorunn meinannut ymmärtää että palkka tuli jo kesken kaiken. Hypyssä kävi vähän samoin, heitin sille pallon heti hypyn jälkeen, mutta J kääntyi oikeoppisesti seisomaan esteen taakse ja vasta vapautuksesta kirmasi pallolle. Udin kanssa näin ei olisi koskaan käynyt... Pimpon mielestä hommat tehdään ensin loppuun ja vasta sitten on palkan vuoro, nih!

Udi treenaili seuraamista ja avo hyppyä. Jos se alokkaassa meni aina pitkälle niin tässä se toki tulee istumaan ihan esteen taakse. No pomppua kyllä löytyi jopa Udilta niin että yli päästiin siitä likeltäkin. Ehkä täytyis saada se silti jäämään vähän kauemmaksi. Ja ongelmahan on edelleen se, ettei Uu noudata istu käskyä heti, kuten oli myös seisomisen kanssa. Tehtiin myös jäävät avo mallilla ja ne meni tosi hienosti, Udi oli varmaan niin hölmistyny kun mamma taapersikin vallan huti. Tunnaria tehtiin myös, oma tuli hienosti vaikka moneen kertaan piti ne muutkin varmistaa. Ja kapulassa oli vain muutamia siistejä reikiä! Voiskohan noudot ja tunnarin suorittaa metallikapuloilla?