Pääsiäisenä Lappeenrannassa pidetään koirien missikisat, ja vaikka osallistumismaksu alkaa jo olla hirrrrveen kallis, oli pakko näihin kinkereihin tyttöporukassa osallistua kun kerran lähellä ovat. Harmittavasti tää näyttely ei oikein koskaan saa suurta suosiota islanninlammaskoirien osalta, tälläkin kertaa osallistujia oli vain kaksi. Jorunnin lisäksi kehässä pyörähti oikein nätti juniori narttu. Niinhän siinä sitten kävi että kotiin palattiin TAAS pokaaleja kassi pullollaan! Ja näyttelyssä vietettiin jälleen koko päivä, onneks tällä kertaa paikalla oli melko paljon tuttuja, sitkeimmätkin tosin luovutti tunteja ennen ryhmäkehiä. Alkaa nää touhut käydä kyllä liian rankoiks meikäläiselle, myö on totuttu siihen et kehässä ollaan se viitisen minuuttia ja sitten kotio. Ryhmäkehästä ei totuttuun tapaan ole juuri kerrottavaa, paitsi että Jorunnia yritettiin arvostella pöydällä, mie näytin sen verta hölmistyneeltä siinä vaiheessa että pysyteltiin sitten turvallisesti maassa.

1334253159_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

ei ehkä kovin hieno poseeraus, mutta lähtökohdat huomioonottaen melko hyvä kumminkin Kieli ulkona

Jorunnin arvostelu:

rodunomainen lähestyttäessä

Harmonic. Correct size & proportions. Correct tailset. Good chest. Moderate angulation, could be better in the rear. Correct head. Correct movement. Good coat. AVO ERI AVK1 SA ROP SERT

Varda-sisko korjas potin samana päivänä toisissa missikisoissa, onnea kovasti! Melkoset missisiskokset meillä, vaviskaa vanhat näyttelytähdet! Cool

 

Eilen käytiin tokoilemassa. Udin kanssa koitetaan saada sitä liikkeestä seisomista edelleen kuntoon. Seuraamisessa Uu oli liiankin kiekossa ja muutenkin ihan lentoon lähdössä koko ajan. Toisaalta se ei ole kyllä huono asia että välillä on intoa liiankin kanssa näihin hommiin. Tehtiin myös luoksetulon pysäytystä ja tunnaria. Pysäytyksissa se reagoi kyllä käskyyn, mutta pysähtyminen valuu aika paljon. Pitiköhän tässä kokeilla takapalkkaa jo aikoja sitten... Tunnarista ei edes puhuta, ei kannattais näin kovilla kierroksilla edes yrittää.

Jorunn teki paikallamakuuta ja ahneuspäissäni vedätin liian pitkään ja pimpo nousi ylös. Käskyllä meni kyllä takas. Harmi juttu. Lisäks tehtiin seuraamista ja varsinkin niitä käännöksiä. Myös luoksetulon loppua taidettiin reeniä.

Tänään oli möllitokot, joihin en kerenny ilmottautumaan mut meninpä silti paikalle hönöttämään ja niinhän siinä kävi että Jorunnin kanssa löydettiin ittemme kehästä! Muut möllit oli jo tehny, joten paikkamakuu suoritettiin kilpailevien kanssa. Puoltoista minuuttia J kesti ja sitten hiippaili miun luo, harmi taas. Vaan eipä se ollu vielä valmis ja hyvä sentään ettei lähteny mitään härväämään. Tuomari anto meille kuitenkin aika reilusti (ja turhaan?) armoa, kun möllien makuu oli vaan minuutin. Muutenkin suorituksesta näkyi aika hyvin mitä ei oltu tarpeeks treenattu, tai ollenkaan. Kokonaisuutena meni hyvin! J teki tosi hyvin töitä ihan minipalkalla, seuraaminen ja jäävät meni hyvin, samoin luoksetulo jossa tuli "hyvin kevyt" kosketus miun jalkoihin, hiukan yllättävää että vauhtia oli niinkin paljon. Hyppykin meni yllättävän hyvin, tosin Jorunn oli melko ihmeissään kun mie yritin kammeta sen viereen sinne esteen taakse. Tää oli se mitä ei olla koskaan treenitty... Kiva kokemus, suurelta osin siksi ettei Jorunnin kanssa tarvii pelätä mitään katastrofeja, välillä vaan vähän pimpoillaan. Nauru Palkinnoks saatiin hieno vinkuva kana, tai joku elukka kumminkin. Taidettiin myös voittaa se mölliluokka.