Eipä voi enää valitella muitten päivitystahtia, kun tuppaa itelläkin olemaan niin kiirettä ettei nettiin ehdi. Treenipuolella toko oli SM kinkereihin asti ykköslajina, koitoksen jälkeen ei sitten olla tokoiltu kertaakaan. Udin kanssa on aloiteltu vepet ja kolmet treenit on jo ehditty käydä uiskentelemassa. Ollaan tehty kaikki liikkeet ja muuten on menny ihan hyvin, mutta veneestä hyppy tuotti tuskaa. Hittoako sieltä hyppimään kun kyydissä on ihan kiva olla pönöttää. Pikkusen lelulla hetsaamalla saatiin kyllä oikein vauhdikkaitakin veneestä poistumisia. Hukkuvassa Udi juoksi maata myöten niin pitkälle kuin pääsi ja ui vaan pakollisen. Ei siis suinkaan lähteny sieltä mistä lähetettiin, vaan tärkeintähän on että mamma saatiin rantaa. Onko se sitten älykkyyttä vai laiskuutta?

Jorunnin kanssa osallistuttiin tänäkin kesänä Viitalan Esan hakuleirille, ja sieltä sai taas tosi paljon ideoita ja vinkkejä ja oli ihan huippua! Harmi vaan ettei tuohon hakuun ole oikein riittänyt nyt aika ja jaksaminen, vaan jospa sitä jonkun treenin jaksais tehdä. Lyhyesti päivän anti: kaikki muu sujuu hyvin paitsi ilmaisu eli haukku. Josko sitä rullaa sitten kuitenkin testais...

Lammasprojekti on edennyt niin sanotusti tuumasta toimeen, eli viisi pässipoikaa on kohta pari viikkoa heinää popsinu tuossa naapurin pellolla. Hauskoja vesseleitä! Kolme on ihan kesyjä ja kaksi sitten pikkusen arempia. Tosin koirat kesytti kaikkein arimman ihan hetkessä. Kyseinen pässi juoksee miuta karkuun jos yritän koskea, eikä tule oikein lähelle muutenkaan. Vaan koirat kun nappasin matkaan niin kaveri heittikin heti lepoasentoon ja anto rapsutella ja kapsutella ihan huoletta. Olin jo ihan varma että se tekee kuolemaa, ja niinpä vein koirat kotiin ja palasin ressukkaa kattomaan, niin jo se taas pötki karkuun minkä kintuistaan pääsi. Ja tästä on siis useampi päivä ja edelleen kaikki viisi näyttäis voivan ihan mainiosti. Koirat on myös suhtautunu "omiin" pässyköihin paljon rauhallisemmin kuin aikaisemmilla kerroilla muualla. Kummatkin on ihan liponu poikia turvasta, vaan voihan se olla makutestiäkin.Jorunnin kanssa käytiin tosiaan korkkaamassa tokoura Kuopion SM karkeloissa. Ei viitti mihinkään kyläkisoihin lähteä pyörimään, seuraavana sitten varmaan EM tai MM... Kyllähän tuolla häiriöitä oli, ei kylläkään mitenkään mahdottomasti mutta aika paljon enemmän kuin normi treeneissä tai kokeissa. Ja meikkishän veti kyllä taas niin kipsiin kun olla vaan voi, huoh. Jorunnilla sattui pieniä lipsahduksia ja oikeestaan vapaana seuraaminen oli ainut mihin olin vähän pettynyt, mut ei vaan riittäny paukut ihan loppuun asti tällä kertaa. Seisominen meni istumiseksi, mut se ei viime aikasten treenien jälkeen suuremmin yllättäny, liikkeestä saadut 6 pistettä sitäkin enemmän. Paikkamakuussa me satuttiin siihen surullisen kuuluisaan ryhmään missä tuomaria purtiin naamaan, melko hurjaa meininkiä ja tosi harmillista molemmille osapuolille.

Pisteitä raavittiin kasaan 146. Ihan ok eikä ainakaan harmittanu yhtä paljon kuin joukkuekaverin 159,5. Siitä ei nimittäin kakkostulos paljon parane!

Luoksepäästävyys 9 (jos Udi ei kestä luoksepäästävyydessä istumassa, niin Jorunnin kanssa ei siitä ole toivoakaan. Tälläkertaa maattiin selällään...)
Paikalla makaaminen 7 (jos kutittaa, niin kutittaa ja silloin on pakko raapia!)
Seuraaminen kytkettynä 9 (tää oli hyvä!)
Seuraaminen taluttimetta 6,5 (viimosen kehän eka liike, ei enää vaan jaksanu tähän skarpata joten melkosen luokatonta haahuilua)
Maahanmeno seuraamisen yhteydessä 7 (muuten hyvä, mutta J ei noussu perusasentoon kun vasta toisella käskyllä)
Luoksetulo 8 (perusasento oli ainakin vino lopussa, muuten miun mielestä ihan hyvä suoritus)
Seisominen seuraamisen yhteydessä 6 (istui)
Estehyppy 7 ( ei mitään käsitystä miten meni! Olisko ennakoinu perusasennon?)
Kokonaisvaikutus 9/8/8 eli 8
 

kuva: Sanna Jääskeläinen

Ohjelmaa on siis riittänyt ja näyttäis riittävän jatkossakin. Saapa nähdä miten sitä ehtii kaikkea touhuumaan...