Eilen oli agitreenit ja tällä kertaa siis sisällä peltimaneesissa, jossa kaikui tosi paljon. Treenit meni kuitenkin odotettua paremmin, Udi ei ees ihan hirveesti haukkunu. Oon yrittäny saada poitsun ottamaan minuun kontaktin kun muut alkaa haukkumaan tai räyhäämään ja aika hyvin tuo eilen toimikin. Treeneissä käy yks bortsu joka ei voi sietää Udia ja pikku-terrieri joka purnaa vähän kaikille. Meteliä ja otollisia rähinä-mahdollisuuksia siis riittää. Lisäksi tää halli on tallilla, joten pihalla voidaan sitten haukkua hevosia...

Uutena juttuna käytiin puomia. Ensin harjoteltiin taas takajalkojen pitämistä kontaktilla. Udi voi toista kyllä pitää siellä mut molemmat ei tahdo millään sopia :). Lisäks tehtiin ominemme vanhoja juttuja eli rengasta, a:ta, keppejä ja putkea. Ihan mukava treeni ja Udi näyttäis ainakin tykkäävän, paitsi siitä odottamisesta.

Ens viikolla mennäänkin maanantaina. Ryhmä jaettiin kahtia kun tuppaa tila ja ohjaajat loppumaan kesken. En kyl tajua miks ees piti siirtyä sisälle jo näin aikasin, mut samapa tuo.