Huomaa et ollaan palattu tylsään arkeen, kun ei oo mitään kirjotettavaa...

Tänään treenattiin kuitenkin tottista. Ensin seurattiin ja se meni, vaikka ite sanonki, aivan älyttömän hyvin! Udilla kuulemma hyvin kestää kontakti ja aika pitkä seuraaminen tehtiin tällä kertaa. Taitava pikku-Uu!

Huilin jälkeen tehtiin paikalla makuuta. Häiriönä oli Nelli treenamassa seuraamista oheisliikkeineen ja myös luoksetuloa. Udi kesti maassa hyvin. Nellin palkkausriehunta kävi kerran ylivoimaseks, mut Uu vaan nous seisomaan ja meni takas maahan heti kun komensin. Aika hyvin kestää kyl muitten touhuumista mut riekkuminen yhdistettynä bortsuun oli siis liikaa. No onhan bortsut sentään ilman riekuntaakin melkein yhtä ärsyttäviä kuin islantilaiset Hymy.

Loppuhuipennukseks tehtiin luoksetuloja. Ensin muutama niin et mie kutsuin ja juoksin sitte karkuun. Viimoselle vietiin yhessä ruokapurkki ja sit tehtiin luoksetulo ilman ohjaajan juoksentelua. Udi ois saanu mennä suoraan purkille mut tulikin eteen istumaan ja siitä sitte vapautus syömään. Kuulemma lähti hyvällä vauhdilla, mut himmaa kyl lopussa jos mie vaan seistä jökötän paikallaa.

Agilityynkin otettiin sen verran tuntumaa et Uu sai pari putkea juosta loppuverryttelyks. Vähiin on nuo liitelyt jääny, ehkä sitte kesällä joskus...