Eilen käytiin lenkkeilemässä Nellin ja Laran kanssa. Kovasti Uu juoksenteli vaikka hanki meinas välillä uuvuttaa. Nellikin pysty just ja just lenkkeilemään porukassa kun kaverit ei pyrkiny kontaktiin.

 

Mihinkään yhteisposeerauksiin ei Nelliltä kyllä kiinnostusta löytyny, ja kovasti oli varmaan onnellinen kun pääs näistä kakaroista eroon Hymy.

Illalla piti viel vähän tottistella. Seuraamista askeleen tai kahden pätkissä ja pari käännöstäkin piti loppuun ujuttaa. Taustalla oli häiriönä traktori joten keskittyminen tahto Udilla vähän herpaantua, mut ihan ok silti. Käännöksiin en kyl ollu tyytyväinen, ainakin omasta mielestä ne on vähän väljät ja sinne päin sohellettu. Yks liikkeestä maahanmeno ja sit niitä maahanmenoja muuten vaan "vapaana" olosta. Palkkana tällä kertaa nappuloita ja ihana mutta niin turmiollinen pallo.

Tänään käytiin hiihtotreeneissä. Hiihtämässä ei ollu ku myö ja setteri Topi, vaan onnistuuhan se hiihto vähemmälläkin väellä. Tällä kertaa lähettiin Topin perään eli lähtö oli vauhdikas. Muuten aika normaalia menoa, enimmäkseen mentiin lujaa mut välillä (varsinkin niissä ylämäissä) iskee Udille lenkkeily/nuuskuttelu vaihde. Hyvä mieli jäi kuitenkin ja sehän on tärkeintä!