Armoton treeniminen sen kun jatkuu. Eilen tokoiltiin sateessa ja tuulessa pihalla ja tänään koeajettiin uusi halli. Tosin tänään ulkonakin olis ollu ihan hyvä ilma...

Jorunn teki molempina päivinä paikallamakuuta yksin ja meni hyvin, ehkä jo lähemmäs minuuttia pötköteltiin ja kerran kävin välillä palkkaamassa. Seuraamisessa kokeilen nyt lelupalkkaa, jospa sillä saatais pitempää pätkää tehtyä. Tänään tehtiin myös kakeja ja mie seisoin jo melkein parin metrin päässä! Uutena juttuna sitten hyppyä ja merkkiä.

Udi teki eilen paikallamakuun bc Kooan kanssa, seuraamista, luoksetulon ja hyppyä. Hypyssä koitettiin nopeuttaa kääntymistä ja se toimikin. Tosin tänään kun tehtiin koeliikkeenä, mentiin vauhdilla taas ja pitkälle... Muuten tehtiin tänään kolme liikettä putkeen kahdessa erässä, tai niin oli tarkotus. Ekalla kiekalla seuraaminen, liikkeestä maahanmeno ja luoksetulo, josta pallopalkka vauhdista. Nää meni hyvin, tosin seuraaminen oli vähän väljää, kun hihna roikku mein välissä. Täytyy selvitellä josko se vois olla oikeessa kädessä, olis niin paljon helpompaa.

Seuraavassa setissä otettiin liikkeestä seisominen, hyppy ja seuraaminen. Hypylle asti meni hyvin, mutta se kun on niin superia, niin Udi meinas ensin varastaa miun valmis- sanasta, ja seuraavaksi liikkurin käsky- sanasta. Ensimmäinen hoidettiin helpolla, kun sanomisen sijaan nyökkäilen vaan ja ehkä se liikkurin "käskykin" jäi unohduksiin, toivotaan. Seuraamisen oli tarkotus olla vaan lyhyt pätkä, mutta sen sohlasin ite tällä oikee-vasen-vammasuudellani. Joka tapauksessa ihan hyvät treenit. Myös palkkaamattomuus sujuu ja ehkä jopa nostattaa nykyisin Udia. Ja niinpä se hyppy siellä viimosena onkin paha rasti. Hitto jos miulla on kohta käsissä koira, jota pitää rauhotella innostamisen sijaan. Mitäs sitten tehdään?

Myös oma asenne ja mieliala on ollu viime treeneissä tosi hyvä, toivottavasti osa siitä saataisiin myös kokeisiin mukaan. Ja siis myös tänään, vaikka aamu aloitettiin käymällä tallilla tappelemassa Bingo-pojan kanssa. En voi tajuta mikä siinä mäyriksessä niin riepoo.