Käytiin eilen oikein kentällä treenaamassa. Ekaks tehtiin liikkeestä maahanmenoja, muutama askel seuraamista ja sitten maahan. Palkkana oli makkaraa ja palkkaus oli nopeesti Udin mentyä maahan.

Sitten kokeiltiin esteitä. Hyppyä ei ymmärtänyt alkuunkaan (ollaan sentään jo kerran aikasemmin kokeiltu :)), vaan kiersi. Saatiin kyllä sitten hyppäämään, mut takasin en muistanu hyppyyttää. Lisäks Udi koski esteeseen vissiin joka kerta, mut eipä kolinat yhtään koiraa haitannu. A-estettä kokeiltiin eka kerran noin jyrkkänä, vaan kyllä reipas pikku mies siitäkin yli pääsi. Esteillä palkkasin pallolla.

Lopuksi vähän paikallamakuuta, tällä kertaa häiriötä oli reilummin. Mukana liikkeessä oli kaks muuta koiraa ja seuraava porukka alko saapua paikalle haukkuvine saksanpaimentimen pentuineen. Kovasti Udi haukkujan perään kuikuili, mut kesti kuitenkin paikallaan. Mie en kyllä menny ku muutaman metrin päähän ja palkkasinkin ruualla aika useesti. Ihan mukavaa tottista.

Sitten vielä vepe-treeneihin. Otettiin veneen nouto ja vienti. Venettä ei meinannu lähtee hakemaan, vaan kirmas rantapusikkoon. Nakkasin jätkän järveen ja sitten vene tulikin hienosti rantaan, harmi et koiraan ei kuulemma sais koskea... Vienti menikin sitten aivan upeesti. Heitin Udin nähden lelun veneeseen ja koira oli kyllä selvästi enemmän lähdössä. Ja hienosti tuo suorittikin koko liikkeen. Vene ei kyllä viennissä ollu kovin kaukana. Täytyy uittaa seuraavalla kerralla Udi ennen ensimmäistä liikettä, jospa työnteko maistuis sitten paremmin. Vesi alkaa olla jo hiukan vilakkaa, niin en kehdannu ruveta hukkumaan tällä kertaa.

Pitäis vissiin raahautua lenkille tänään, kun ei oo mitään harkkojakaa...