Viime viikonloppu vietettiin vesipelastuksen parissa, kun oma porukka järjesti kokeet Ruokolahdella. Lauantaina vain talkoiltiin ja meikkis yritti kaikin keinoin hukuttautua, mutta niin sitä (melkein) aina vaan rantaan kiskottiin. Sunnuntaina oltiin sitten osallistujina kokeessa ja niinhän Udi vaan ykköstuloksen hienosti polskutteli. Muutamissa kohdissa Udi piti emäntää vähän jännityksessä, veneen hakuun ja hukkuvaan tarvittiin kaksi käskyä. Hukkuva on sikäli huvittava, että Udi ei suinkaan ryntää pelastamaan miten sattuu vaan ensin on tehtävä pelastussuunnitelma ja koitettava löytää lyhin uintimatka. Tähän suunnitteluun ei vaan vepessä oikein ole aikaa... No hyvin se silti meni, ohituksista nyt tuli vähän pistemenetyksiä mutta aika kovasti tuuli painoi sivuun eli siihen nähden Udilta hienon hieno taistelu. Eipä ne isommat tälläkään kertaa juurikaan paremmin maaliin vetäny.

1. uinti aika: 1.21 pisteet: 23/25
2. esineen vienti aika: 0.58 pisteet: 25/25
3. veneen nouto aika: 2.18 pisteet: 21/25
4. hukkuvan pelastaminen aika: 2:32 pisteet 23/25

yhteensä siis 92/100 ja tällä ykkösellä siirryttiin sitten avoimeen luokkaan. Nähtäväksi jää startataanko siellä sitten koskaan vai alkaako ikä painaa pikkuista Udi-ukkelia.

Jorunn oli myös mukana, mutta pimpo joutui vaan kiehumaan raivosta autossa kun UDI SAA harrastaa ja HÄN EI! Ilmankos neiti teki niin hienon veneestä hypyn kerran treeneissä, eihän sitä nyt isoveljeä huonommaksi jäädä!