Eilen päästiin pitkästä aikaa hakuilemaan. Etunurkissa oli valmiit, joista toinen maastoutumiskankaan alla. Ne meni hyvin, vähän oli kärsimättömyyttä maata näytöllä maalimiehellä, kun miulla kestää niin kauan raahautua sinne. No pitkällä liinalla tätä ongelmaa ei ole.

Seuraavaks pari tyhjää. Ekalla kävi taas tarkistamassa edellisen piilon eli taaksepäin työskentelyä jälleen. Toinen oli oikein mallikas. Viimonen oli tarkotus olla puolipakeneva, mut vähän oli ohjeistuksessa puutteita. Ehkä meinas Udilta usko loppua vai mikä lie kun ei oikein uponnu. Otin sitten koiran takas keskilinjalle ja uus lähetys, tällä kertaa sen pakenevan perään. Nyt pätki Uulla ajatus jo rankasti ja se jäi rulla suussa hönöttämään maalimiehelle!? Huutelemalla saatiin rulla kuitenkin tulemaan ja näyttö oli ihan ok.

Fala etsi maalimiehiä muistikuvalla muutaman metrin päästä keskilinjasta. Tytyllä on edelleen kauhea into maalimiehen perään ja tosi reippaasti meni "piiloille". Viimonen oli vähän kauempana ja Fala tais tarkistaa kaikki puut matkan varrelta, et jokos se täällä on. Näin saadaan varmaan hienosti työskentelevä hakukoira .