Maanantaina hakuiltiin Immolassa. Tällä kertaa ei otettu ollenkaan tyhjiä, vain kolme löytöä. Kaks ensimmäistä oli etunurkissa muistikuvilla. Hienosti kulki, vaikkakin toiselle puolelle tuli aika rankasti taaksepäin työskentelyä. Kolmas oli valmis ja maalimiehelle mennessä piti ylittää polku ja harjotus raja-linja. Tää viimonen pisto oli oikein oppikirja suoritus, niin hieno L:llä että!

Jotenkin täytyy harjotuksia hankaloittaa, joten Udin piti odottaa maalimiehellä maassa, kunnes mie tulin piilolle myös. Ekalla yritin saada Uun sivullekkin, mut siitäpä ukkeli meni vallan häpsingilleen, joten seuraavilla riittii pelkkä maassa olo. Ei sotketa niitä typeriä tottisjuttuja sinne mettään!Kieli ulkona

Tänään käytiin agilityssä, jonne tulikin enemmän porukkaa kun viimeeks. Aika pitkää rataa mentiin, joka aiheutti miulle vähän pään vaivaa ja näkyi kyllä myös suorituksessa. Ohjaus siis edelleen tökkii pahasti ja renkaasta ei olis millään pystyny hyppäämään. Ilmeisesti Udi keskittyi kovasti kädessä oleviin lihapulliin ja ne esteet jäi vähemmälle huomiolle, täytyy koittaa pitää herkut taskussa. Onnistumisiakin onneks tuli, keppejä mentiin ensimmäisen kerran niin et mie olin niitten vasemmalla puolella ja eka yritys meni kohtuu hyvin. Myös keinu menee ehkä vähän paremmin, eli edistystä tapahtuu!

Nyt onkin teho treeni-viikko, huomenna olis kesän ensimmäiset vepet ja perjantaina päästään taas mettään. Saattaa vesipelastukset jäädä lyhyiks, niin on kylmäksi muuttunu ilma ja huomiselle lupas vielä vesisadettakin... Johan tässä tietty kesää vietettiinkin.